TAUPLITZ AUSTRIA #10 Jubileum Editie

Tangovakantie Tauplitz
18 - 24 Juli 2021

www.tangomasterclass.com/tauplitz

Reserveren voor Tango Tauplitz 2021: info@mariano-cosima.com

Droomreis: tango & natuur!

Zomer 2021 vieren we het 10-jarig jubileum van onze tangovakantie in het prachtige Tauplitz, in het nr. 1 wandeldorp van Oostenrijk. We verblijven in het sfeervolle hotel Sonnenuhr, met ruime kamers met privé badkamers, en met een prachtig uitzicht over valleien en bergen.

Deze vakantie is inclusief alle overnachtingen met ontbijt en viergangen-dinner, dagelijks twee tanglessen door professioneel danspaar Mariano & Cosima, en elke avond levendige salon.

Inschrijven met danspartner >>

Natuurgebied Salzkammergut

Salzkammergut is één van de mooiste natuurgebieden van Oostenrijk. Men ziet hier geurige bloemenweiden, majestueuze bergen, diepblauwe meren en betoverende bossen. Het is dan ook een zeer geschikt gebied voor wandel- en fietstochten. Naast al dat natuurschoon zijn hier ook tal van culturele bezienswaardigheden. 's Nachts is het zo donker dat je de Melkweg kunt bewonderen. Dieren die hier voorkomen zijn onder meer steenbokken, sneeuwhazen en de oehoe. Salzkammergut grenst aan Steiermark en aan Salzburg.

Houten Dansvloer

De houten dansvloer is een ware weldaad voor je voeten. We hebben 24 uur per dag deze schitterende houten dansvloer van ca. 400 m2 tot onze beschikking voor alle lessen en salons, en voor practicas tussendoor.

Hotel | Ontbijt | Diner

De accommodatie is pittoresque gelegen, met schitterende vergezichten en betoverende natuur. Het hele hotel is exclusief gereserveerd voor tango dansers. Zie foto rechtsboven. Alle hotelkamers zijn recent gerenoveerd. De kamers zijn ruim en stil. We ontbijten in het hotel. We dineren in een restaurant vlakbij de danszaal. Dagelijks wordt er een vier-gangen-diner geserveerd: voorgerecht uitgebreide salade bar met locale groenten - soep - hoofdgerecht met keuze vis/vlees/vegetarisch - dessert.

Tango

Elke ochtend en late namiddag bieden we een intensieve tango - milonga - of vals - workshop. Elke avond salon met extra's. 's Middags heb je ruim voldoende tijd om er op uit te trekken, om lekker te genieten van de mooie natuur, de frisse lucht en de ontspannen sfeer.

Ontspanning

Je kunt genieten van een dagje wellness in nabijgelegen spa om even helemaal bij te komen. Vanuit het hotel zijn de meest prachtige wandelroutes langs de bergmeren van de Salzkammergut te verkennen. Er is een ruim aanbod aan leuke culturele en historische excursies in de omgeving.

Docenten

Mariano & Cosima Diaz Campos.
Tango dansers, klassieke Argentijnse Stijl. Ervaring sinds 1991 (Mariano) en 2001 (Cosima). Talen: Nederlands, Spaans, Engels, Duits. Sinds 2003 organiseren Mariano en Cosima tango reizen in Europa en Argentinië.

Reis

We hebben gekozen voor een week van zondag tot zondag, omdat dit de rustige reisdag is op de snelweg. Het hotel in Tauplitz is eenvoudig bereikbaar per auto of motor. Per trein is ook mogelijk, er is een station op Tauplitz. Je kunt ook per vliegtuig reizen (luchthaven Salzburg), en dan met de bus naar Tauplitz reizen.

KOSTEN TANGO TAUPLITZ

Totaalprijs: 650 euro p.p.
* inclusief overnachtingen in hotelkamer met privé badkamer in Hotel Sonnenuhr
* inclusief ontbijt in Hotel Sonnenuhr
* inclusief 4-gangen diner in Restaurant Seebacherhof: salade, soep, hoofdgerecht (vlees/vis/vegi), nagerecht.
* inclusief compleet tangoprogramma (workshops, prácticas, milongas)

Kamerindeling op volgorde van aanmelding.
Single kamers beperkt beschikbaar (toeslag 12 euro p.p. per nacht).

We adviseren altijd om een annuleringsverzekering af te sluiten.

MAESTROS

Je leraren deze tangovakantie zijn Mariano en Cosima Diaz Campos. Mariano is in Buenos Aires geboren, en opgegroeid in een tango familie. Zijn grootvader runde een tango salon in zijn dorp, en zijn moeder was pionier van de Argentijnse tango in Nederland en omstreken; zij heeft de erfenis overgedragen aan haar zoon. Mariano & Cosima ontmoetten elkaar in 2001. Zij trainden intensief in Buenos Aires met bekende namen van de tangowererld. Hun stijl is een klassieke Argentijnse tangostijl. Cosima voegde aan het danspaar haar muzikale kennis van de tango (ze studeerde Argentijnse tango op viool in Rotterdam 1996-1997), en haar kennis in gezonde bewegingen en houdingen (ze is gediplomeerd oefentherapeute sinds 2001, en fysiotherpeute sinds 2004).

Mariano & Cosima zijn bevlogen dansleraren, en hun lessen zijn zeer gewaardeerd door hun leerlingen met name vanwege de effectieve pedagogie. Het paar weet heel goed met een groep te werken, door een lichte, ontspannen sfeer te creëren met een dosis humor. De garantie voor een goede balans tussen uitleg en praktijk, en tussen groepsfeedback en individuele feedback. Ze weten techniek en gevoel van de dans te combineren, en ze focussen op de essentie van de tango in hun lessen. Ze geven subtiele and accurate correcties zodat de leerling zich snel kan ontwikkelen.

Hun belangrijkste focuspunten zijn:

  • gezonde bewegingen, ontstpannen energie, volledig lichaamsgevoel en coördinatie;
  • bewegingskwaliteit, connectie en muzikaliteit

AANMELDING

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen met de volgende informatie:

  • naam
  • e-mailadres
  • adres
  • telefoon
  • verjaardag

Als je nog vragen hebt bij de aanmelding, of je wilt een optie nemen, neem dan contact met ons op:
info@mariano-cosima.com

 

 

footer_background

TangoWeekends.com | TangoVakanties.com | TangoHolidays.eu | Powered by PuroTango

Privacybeleid

© All rights reserved Puro Tango Productions Mariano-Cosima.com